Styrelse

Aktuellt

 • 2019-01-10

  Grattis Anders!

  Anders på Backes Åkeri köpte den 100:e PK 92002 SH-kranen som sålts i Sverige. Tack för förtroendet, igen!

 • 2018-12-21

  Kvällsöppet i Kallhäll

  Från och med vecka 2 kommer vi ha kvällsöppet till klockan 24 varannan vecka på vår anläggning i Kallhäll.

 • 2018-12-18

  Öppettider kring jul- och nyår!

  Mellan jul och trettonhelgen kommer vi ha öppet som vanligt – men med begränsad kapacitet på våra avdelningar och verkstäder.

Nyhetsarkiv

Sandro Grimpe, styrelseordförande
Lång erfarenhet från fordonsindustrin, exempelvis i roller som VD Philipson Jönköping Bil AB, VD E.G. Larssons Bil AB i Borås, VD för Scania-Bilar Väst AB, Direktör Servicemarknad Scania Sverige samt ansvarig Speciella Projekt Scania. Sandro har även arbetat som konsult i företagslednings-, organisations- och lönsamhetsfrågor. Först åt Scaniasfären därefter åt Philipsonkoncernen. Gjorde förutsättningsanalysen för Mercedes-Benz tunga lastbilssatsning i Sverige. Har en gedigen styrelsebakgrund, inte minst som styrelseledamot i samtliga 26 dotterbolag inom Philipsonkoncernen samt ansvarig för affärsutveckling och reorganisation av hela återförsäljarnätet.

Anita Lennerstad
Har över 40 års erfarenhet från ledande befattningar, de senaste åtta åren som VD. Har arbetat i olika internationella och nationella funktioner samt varit medlem i olika Volvo Legal Boards. Min passion är ledarskap och förändringsarbete.  Jag trivs att jobba i team för att utveckla en sund strategi i en komplex affärsmiljö med målet att nå eller överföra uppsatta mål, mobilisera hela organisationen kring realistiska åtgärder för att säkerställa framgångsrikt genomförande.

Margareta Korsgren
Delägare och syster till Magnus Hinz. Margareta har lämnat det operativa arbetet till sin bror och till sin man Örjan som är anställd på Hinz, men i rollen som styrelseledamot medverkar hon i företagets utveckling. Själv har hon ägnat sin karriär åt vård. Hon är utbildad sjuksköterska och har jobbat både inom offentlig och privat vårdsektor. Just nu arbetar Maggan inom hemsjukvården.

Magnus Hinz
Efter fyraårig teknisk utbildning och lumpen i Orsa Kompani på I13 Falun började Magnus år 1987 på L.B. Hinz AB som sedermera bytte namn till Hinz Försäljnings AB. Har jobbat med service- och garantifrågor, försäljning och marknad. Idag är han företagets försäljnings- och marknadschef samt vice VD. Magnus äger företaget tillsammans med sin syster.