Om Hinz

Aktuellt

 • 2017-12-22

  Världspremiär PALFINGERS nya 135 tonmeters kran

  En helt ny PK 135.002 TEC 7 kran har världspremiär. Kranen lyfter som en PK 150002 kran och väger strax över…

 • 2017-12-15

  God jul och gott nytt år!

  Julen är verkligen en tid för omtanke och bland det finaste man kan göra i livet är att ge. Istället…

 • 2017-11-30

  Ny kran i drift

  Tony Hagestål har tagit sin nya snygga lastbil i drift med ännu en Palfinger och denna gång blev det en…

Nyhetsarkiv

Hinz Försäljnings AB grundades 1973 av Bertil Hinz och är PALFINGERS generalagent i Sverige. Vi marknadsför, säljer och levererar kranar och lastväxlare till kunder inom åkeri, industri, skog, sjöfart, lantbruk och järnväg.

PALFINGER är världsledande inom krantillverkning och vida kända för sin höga kvalitet och sina lätta och smidiga konstruktioner med hög kapacitet. PALFINGER är alltid innovativa. Exempelvis började PALFINGER som första kranföretag i modern tid att använda dubbla länksystem på kranarna, slanglösa utskjutssystem, använda höghållfasta stålkvaliteter i sina konstruktioner, extra vipparmsvinkel på vipparmen med mera.

Hinz har idag 66 anställda med huvudkontor och lager i Borlänge, lager/verkstad och säljkontor i Segeltorp, Järfälla, Göteborg och Malmö. Reservdelslagret i Borlänge täcker 90 % av kundernas behov. Hinz har cirka 70 olika samarbetspartners från Överkalix i norr till Malmö i Söder. Våra partners hjälper till med kundanpassade lösningar – de monterar och reparerar och många fungerar som återförsäljare. För oss är alltid kundens behov det viktigaste!

Välkommen till Hinz!

Hinz service

Broschyr Produkter och service

Rating AAALions Cancer font