Nyhetsarkiv

2020-04-09

Påskerbjudande!

Köp en PALFINGER lastbilskran och få med ett serviceavtal under 2 år utan kostnad.

Värdet på detta serviceavtal är uppskattat till 10 000–30 000:- beroende på kranstorlek och innefattar två stycken 1000-timmars service, exklusive olja. Erbjudandet gäller 9–17 april 2020.

För mer information kontakta din återförsäljare eller Hinz Försäljnings AB.

2020-04-06

Med anledning av Covid-19

Vi har öppet som vanligt i våra verkstäder och reservdelslager

Vi tar situationen med Corona på stort allvar, och vi måste alla göra vårt bästa för att våra kunder ska kunna fortsätta att utföra sina samhällsviktiga uppdrag. Därför måste vi alla vara lite extra rädda om varandra.

Vi har vidtagit olika försiktighetsåtgärder för dig och våra medarbetare på våra anläggningar. Vi hoppas och tror att du också vill hjälpa till att begränsa smittspridningen.

När du besöker vår verkstad, tänk på att:

  • Hålla minst 1 meters avstånd mellan dig och andra personer.
  • Begränsa tiden i vår kundmottagning.
  • Undvika besök till andra delar av våra anläggningar än kundmottagningen.
  • Tvätta händerna med tvål och vatten, gärna i 30 sekunder.
  • Undvika kroppskontakt.
  • Känner du dig sjuk – stanna hemma.

Situationen med smittspridningen i Sverige ändras dag för dag, och vi gör vårt yttersta för att hålla dig informerad om till exempel ändringar i våra öppettider, eller annat som kan påverka dig. 

Tack för din förståelse!

2020-03-02

PALFINGER – tar dig till nya höjder!

Nya PK 37.002 med 7 hydrauliska P-bomsutskjut, nya jibben PJ 075B och den mekaniska jibben PJM020. Ett arbetsverktyg som kan skapa många fler lyftmöjligheter i din vardag. Titta på bifogad film och inspireras av den här kombinationen. Fler kombinationsmöjligheter finns – kontakta oss för mer information.

2020-01-28

Herr Hubert Palfinger

Jag har tråkiga nyheter – Hubert Palfinger har tyvärr gått bort. Hubert dog den 19 januari endast 77 år gammal efter en längre tids sjukdom.

Hubert Palfinger är och var MR PALFINGER. Han bestämde sig tidigt att börja tillverkning av lastbilskranar. Från en liten verkstad till idag med en mängd olika produkter förutom lastbilskranar, över 11500 anställda, över 17 miljarder i omsättning så är PALFINGER världens största tillverkare på lastbilskranar, skogskranar, järnvägskranar med mera. Hubert Palfinger har gjort en fantastisk resa som entreprenör och vi ska vara honom evigt tacksam för allt som han har gjort för branschen vi jobbar inom. För cirka 10 år drog sig Hubert tillbaka från företaget och han lät sina två söner driva företaget vidare där vi idag också ser varifrån de har ärvt sin entreprenörskänsla.   

Våra tankar går till hans fru och hans två söner och övrig släkt och vänner.

/Magnus Hinz

2020-01-24

Vi söker en mekaniker till vår verkstad i Borlänge

Din uppgift

Du kommer att ingå i vårt verkstadsteam i Borlänge. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av service, felsökning och reparation av kranar och lastväxlare.

Din bakgrund

Du har erfarenhet från tidigare självständigt verkstadsarbete. Vi vill att du har god kännedom om fordonselektronik och fordonshydraulik. B-körkort ett krav, C-körkort är meriterande. För att trivas hos oss är det viktigt att vara ansvarstagande och flexibel. Arbetet innebär kontakt med våra kunder därför är det viktigt att du som person är utåtriktad och trivs med att ge service. Vi erbjuder en kontinuerlig vidareutbildning och ett varierande arbete hos en trygg arbetsgivare. Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100%. Rekrytering sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast.

Ytterligare upplysningar om tjänsten kan fås av vår verkmästare, Roger Ritola på telefon 010-130 60 71

Ansökningar skickas till roger.ritola@hinz.se

2020-01-24

Vi söker en mekaniker till vår verkstad i Segeltorp

Din uppgift

Du kommer att ingå i vårt verkstadsteam i Segeltorp. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av service, felsökning och reparation av kranar och lastväxlare.

Din bakgrund

Du har erfarenhet från tidigare självständigt verkstadsarbete. Vi vill att du har god kännedom om fordonselektronik och fordonshydraulik. B-körkort ett krav, C-körkort är meriterande. För att trivas hos oss är det viktigt att vara ansvarstagande och flexibel. Arbetet innebär kontakt med våra kunder därför är det viktigt att du som person är utåtriktad och trivs med att ge service. Vi erbjuder en kontinuerlig vidareutbildning och ett varierande arbete hos en trygg arbetsgivare. Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100%. Rekrytering sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast.

Ytterligare upplysningar om tjänsten kan fås av vår verkmästare,
Robert Cedermark på telefon 010-130 61 01

Ansökningar skickas till robert.cedermark@hinz.se

2020-01-07

PRODUKTNYHETER! PK 55.002 TEC 5 och PK 58.002 TEC 7

PALFINGER lanserar nu två nya 50 tonmeters kranar med P-bom eller ”päronformade” utskjutsprofiler som man säger idag hos våra kunder.

PK 58.002 TEC 7 F med PJ 150E är vid höglyft uppemot 57% starkare än dagens PK 65.002SH med liknande kombination och vid lika arbetshöjd och räckvidd.

Kopplar man sedan till PJM020 + 5,5 meter på kranen ovan  så blir det en arbetshöjd på över 40 meter!

Vid frågor angående dessa nya kranmodeller, kontakta gärna någon av våra säljare.

2020-01-07

Nya uppgraderade EPSILON M12

Dagens EPSILON M12 är en uppdaterad och förädlad M12 med flera tekniska förbättringar. Precis som tidigare är alla EPSILON kranar mycket följsamma att köra med bra sikt åt alla håll. Med svivel i kranpelaren och invändig dragning av slang och rör minimeras risken att slangar skadas. Nya EPSILON M12 är en perfekt kombination av bekvämlighet, teknik och design.

2019-12-16

Vi söker en supporttekniker till tekniskt center

Din uppgift

Du kommer tillsammans med våra andra supporttekniker ansvara för att ge support till våra verkstäder och partners. Arbetet innebär både helpdesk och fältarbete där du arbetar
i nära samarbete med verkstäder och leverantörer.

Din bakgrund

Du har med dig ett stort tekniskt intresse och erfarenheter av liknande ansvar
och arbetsuppgifter, gärna från liknande produkter och inom hydraulik. Du har stort engagemang, lätt att se möjligheter och trivs med att utveckla dig tillsammans med
dina kollegor.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100%. Tjänstgöringsort är flexibel till våra filialer i Borlänge, Stockholm, Göteborg och Malmö. Rekrytering sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast. Ytterligare upplysningar om tjänsten kan fås av vår Chef på Tekniskt Center, Peter Gustafsson på telefon 010-130 60 26.

Ansökningar skickas till peter.gustafsson@hinz.se

2019-12-05

Kör stödbenen från kranens manöverdon

ERBJUDANDE

Kör stödbenen från kranens manöverdon!

Nu utan extra kostnad.

ANDRA NYHETER

Nyhetsarkiv